ANDREA BRODIN
Andrea Brodin jobbar med inredning och tv, har skrivit bok och är trebarnsmamma – däremellan bloggar hon och drömmer om att bo i Italien. I bloggen delar hon med sig av allt det – och lite till. Följ med in i ett liv i glam och damm!
Annons

Före och Efter: Gästtoalett

Några av er har sett den förut men för nya följare – här kommer en före och efter på vår gästtoalett.

Vi köpte huset huset och fick tillträde i mitten på augusti 2017. Sedan dess har vi renoverat en hel del, men det är fortfarande en hel del kvar. Vi tog ytskikten först ihop med kök. Allteftersom har vi också gjort ett av badrummen, platsbyggda bokhyllor i matdel och tv-rum osv.

Annons

Min dröm för det här året är att fixa ytterligare ett av badrummen. Till nästa år uteplatsen. Vi får se, all in good time!

Hur som helst, här är gästtoaletten FÖRE:

Annons

 

Först bytte vi kaklet till en svart marmorimitation från Bricmate. gästtoalett

Sedan kom tapeten ”Tyger Tyger” från Osborne & Little upp. Jag hade sett den tidigare och blivit helt kär.

Jag köpte ett vanligt köksskåp på Ikea med svart lucka och en toppskiva för badrum (de har sådana också). Sedan hittade jag det här coola handfatet hos Kakelspecialisten och lät göra ett hål i skivan så att handfatet kunde sjunka ner en bit.

Spegeln hittade jag för flera år sedan på Bukowskis Market. Lamporna kommer från Växjö Elektriska, har glömt namnet på dem.

Annons

Handtag till kommod, blandare, pop-upventil, toalettpappershållare och kappkrok är alla i roséguld för att matcha tapetens roséguldsblänk, från Tapwell.

Jag satsade på en mörk känsla, jag tycker det är fint på gästtoaletter. På gästtoaletten kan man också ta ut svängarna lite mer. Oftast är utrymmet begränsat och man kan skoja till det på ett annat sätt än i det ”vanliga” badrummet.

Oftast brukar jag styla med mörka detaljer på tvålar, doftljus, handdukar etc.

Vill du se mer från huset så finns alla renoveringsinlägg under den här kategorin.

KRAM

Annons

 

Dela på:
Laddar