ANDREA BRODIN
Andrea Brodin jobbar med inredning och tv, har skrivit bok och är trebarnsmamma – däremellan bloggar hon och drömmer om att bo i Italien. I bloggen delar hon med sig av allt det – och lite till. Följ med in i ett liv i glam och damm!
Annons
I betalt samarbete med Edblad

Smyckesgarderoben!

Så härligt samarbete med Edblad, ett företag jag jobbat med i många år och som också var med på min ena inspirationskväll om ni minns? Jag har blivit ombedd att välja och styla en ”smyckesgarderob”, det vill säga smycken som passar vid olika tillfällen och med olika outfits. Så kul!

Jag valde ur deras storsäljande sortiment ”Forever Classics” som har en tidlös design som håller många år oavsett trend eller säsong. Här är mina val!

Först ut är en snygg vardagslook. En skön, beige tröja som genast blir lite mera glam med snygga smycken i guld till.

// Armband // Örhängen // Ring //

På jobbet i snygg blus och diskreta smycken. Ett vackert halsband piggar upp och matchande örhängen skapar en helhet.

På mötet i kavaj och med halsband i olika längder. Älskar fyrklövern! <3

Fint till festen med layering, flera olika halsband på olika höjd.

Här har jag matchat med pärlor också för en festlig look.

Så till mina absoluta favoriter, dessa statementörhängen ur serien Andorra. Här har jag stylat med en riktig galablåsa men de är lika fina till en vit blus på tjejmiddagen tex.

// Ringar //

Hur förvarar man sina smycken då? Här är två så fina smyckeskrin. Ett större och maffigare med två olika lådor och ett mindre när man är på resa eller behöver mer plats.

Den här looken är jag väldigt förtjust i. En ”kall” ton på klänningen mot stål och diamanter.

Avslutningsvis vill jag tipsa om några små knep som finns, tex de ”backparts” som man har bakom örhänget om det är lite tyngre, så får örsnibben bättre stöd. Eller förlängningsdelen så att man kan göra ett halsband längre. Smart!

Vilken är din favorit? KRAM

 

 

 

 

 

Dela på:
Laddar